Preaload Image

Thajsko

Marek Schober
(0 recenzí)
1 490 Kč
ucime-varit-thajsko-tom-yam-fullt

V kurzu se naučíte dělat domácí kokosové mléko. Ukážeme si jak na Curry pastu, která je nedílnou součástí thajské kuchyně. Seznámíte se s asijskými surovinami bez nichž není Asie Asií. A samozřejmě si zavaříme skvělé a trošku pálivé menu.

Zeleninové závitky z rýžového papíru.
Tom Yam polévka s krevetou
Pad Thai (tradiční Thajský pokrm – smažené rýžové nudle s krevetami)
Green Curry (zelené curry s kuřecím masem a kokosovým mlékem)
Mango sticky rice (sladké kousky manga s rýží vařenou v kokosovém mléce)

Začátek kurzu je v 17:30.
Odhadovaný konec kurzu 21:30
(vždy záleží na složení menu kurzu)

Vlastnosti kurzu

  • Lekce 5
  • Testy 0
  • Doba trvání 4 hodiny
  • Studenti 7
  • Certifikát Ano
  • Hodnocení Ano
Marek Schober
Marek Schober

chef de partie hotelu Aviva****

Marek Schober je vystudovaný kuchař a milovník dobrého jídla a gastronomie. Jeho první profesionální kroky vedly do Hotelu Růže v Českém Krumlově, kde se seznámil s Davidem Douškem, díky kterému se dostal v té době do jedné z nejlepších restaurací v Jihočeském kraji Vin de Café. Pod vedením Roberta Buriana objevoval francouzskou kuchyni a moderní gastronomii, což bylo skvělým začátkem jeho kariéry. V jihočeské metropoli si prošel podniky jako Olivier, Bistro Magdalene a Hospůdka u Divadla. Díky stážím se podíval do velmi významných restaurací jako například Kobe Restaurant, Hotel Alcron, Restaurace Chagall´s v Praze, Entrée Restaurant v Olomouci a do Hotelu Nautilus v Táboře. Zde se seznámil se šéfkuchařem Martinem Svatkem, členem národního týmu kuchařů a cukrářů. Díky touze poznávat a učit se novým věcem začal Marek jezdit po gastronomických soutěžích, na kterých získal zlaté medaile (Gastro Kroměříž, Jihočeský Kapr a Gastro Hradec Králové). Pracovně se podíval i Chateau Sainte Roseline v Provence ve Francii. V Bangkoku a Bruselu absolvoval kuchařský kurz tamní kuchyně. Již čtvrtým rokem pracuje v rakouském hotelu Aviva**** na pozici chef de partie. Vedl kuchařské kurzy ve Fine Food Academy. Rád se inspiruje přírodou a zapojuje ji do vaření. Má novátorský přístup k používání surovin a práce s nimi. Jeho motto zní: „Když to vypadá dobře, snězte to.“
Petr Šmídek

šéf pivovarské restaurace Krajinská 27

Petr Šmídek - šéf pivovarské restaurace Krajinská 27

Recenze

Průměrné hodnocení

0
0 hodnocení

Podrobné hodnocení

5Hvězda
0%
4Hvězda
0%
3Hvězda
0%
2Hvězda
0%
1Hvězda
0%
No student enrolled.
1 490 Kč

Odpovědět

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *