Preaload Image

Ryby

Marek Schober
(0 recenzí)
1 490 Kč
ucime-varit-kurz-ryby-foto

Ukážeme si jak vykostit lososa i pstruha lososovitého. Jak dále pracovat s kostmi a z čeho udělat ten nejlepší tatarák.

Vlastnosti kurzu

  • Lekce 5
  • Testy 0
  • Studenti 12
  • Hodnocení Ano
Marek Schober
Marek Schober

chef de partie hotelu Aviva****

Marek Schober je vystudovaný kuchař a milovník dobrého jídla a gastronomie. Jeho první profesionální kroky vedly do Hotelu Růže v Českém Krumlově, kde se seznámil s Davidem Douškem, díky kterému se dostal v té době do jedné z nejlepších restaurací v Jihočeském kraji Vin de Café. Pod vedením Roberta Buriana objevoval francouzskou kuchyni a moderní gastronomii, což bylo skvělým začátkem jeho kariéry. V jihočeské metropoli si prošel podniky jako Olivier, Bistro Magdalene a Hospůdka u Divadla. Díky stážím se podíval do velmi významných restaurací jako například Kobe Restaurant, Hotel Alcron, Restaurace Chagall´s v Praze, Entrée Restaurant v Olomouci a do Hotelu Nautilus v Táboře. Zde se seznámil se šéfkuchařem Martinem Svatkem, členem národního týmu kuchařů a cukrářů. Díky touze poznávat a učit se novým věcem začal Marek jezdit po gastronomických soutěžích, na kterých získal zlaté medaile (Gastro Kroměříž, Jihočeský Kapr a Gastro Hradec Králové). Pracovně se podíval i Chateau Sainte Roseline v Provence ve Francii. V Bangkoku a Bruselu absolvoval kuchařský kurz tamní kuchyně. Již čtvrtým rokem pracuje v rakouském hotelu Aviva**** na pozici chef de partie. Vedl kuchařské kurzy ve Fine Food Academy. Rád se inspiruje přírodou a zapojuje ji do vaření. Má novátorský přístup k používání surovin a práce s nimi. Jeho motto zní: „Když to vypadá dobře, snězte to.“
Petr Šmídek

šéf pivovarské restaurace Krajinská 27

Petr Šmídek - šéf pivovarské restaurace Krajinská 27

Recenze

Průměrné hodnocení

0
0 hodnocení

Podrobné hodnocení

5 Stars
0%
4 Stars
0%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Hvězda
0%
1 490 Kč

Odpovědět

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *