Preaload Image

Oslava na míru v.1

Marek Schober
(0 recenzí)
1 490 Kč
ucime-varit-kurz-oslava-v1-foto

Chystáte často oslavy a už jen těžko hledáte inspiraci? Rádi vás bude inspirovat. Jednoduché menu, které bude chutnat každému je asi snem každého dobrého hostitele. Naučíme vás čemu se rozhodně vyhnout a co naopak, v různých variatách, uspokojí každý mlsný jazýček.

Menu u tohoto kurzu nebudeme z logických důvodů zveřejňovat. Právě správná skladba pokrmů menu je klíčem ke konečnému úspěch u všech hostů. Můžete se těšit na několik variant kurzu pod stejným názvem.

Vlastnosti kurzu

  • Lekce 0
  • Testy 0
  • Studenti 0
  • Hodnocení Ano
Program nebyl vyplněn
Marek Schober
Marek Schober

chef de partie hotelu Aviva****

Marek Schober je vystudovaný kuchař a milovník dobrého jídla a gastronomie. Jeho první profesionální kroky vedly do Hotelu Růže v Českém Krumlově, kde se seznámil s Davidem Douškem, díky kterému se dostal v té době do jedné z nejlepších restaurací v Jihočeském kraji Vin de Café. Pod vedením Roberta Buriana objevoval francouzskou kuchyni a moderní gastronomii, což bylo skvělým začátkem jeho kariéry. V jihočeské metropoli si prošel podniky jako Olivier, Bistro Magdalene a Hospůdka u Divadla. Díky stážím se podíval do velmi významných restaurací jako například Kobe Restaurant, Hotel Alcron, Restaurace Chagall´s v Praze, Entrée Restaurant v Olomouci a do Hotelu Nautilus v Táboře. Zde se seznámil se šéfkuchařem Martinem Svatkem, členem národního týmu kuchařů a cukrářů. Díky touze poznávat a učit se novým věcem začal Marek jezdit po gastronomických soutěžích, na kterých získal zlaté medaile (Gastro Kroměříž, Jihočeský Kapr a Gastro Hradec Králové). Pracovně se podíval i Chateau Sainte Roseline v Provence ve Francii. V Bangkoku a Bruselu absolvoval kuchařský kurz tamní kuchyně. Již čtvrtým rokem pracuje v rakouském hotelu Aviva**** na pozici chef de partie. Vedl kuchařské kurzy ve Fine Food Academy. Rád se inspiruje přírodou a zapojuje ji do vaření. Má novátorský přístup k používání surovin a práce s nimi. Jeho motto zní: „Když to vypadá dobře, snězte to.“

Recenze

Průměrné hodnocení

0
0 hodnocení

Podrobné hodnocení

5Hvězda
0%
4Hvězda
0%
3Hvězda
0%
2Hvězda
0%
1Hvězda
0%

Students List

Žádný zapsaný student.
1 490 Kč

Odpovědět

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *