Preaload Image

Maso a ryby – 26. 6.

Marek Schober
(0 recenzí)
1 490 Kč
ucime-varit-maso-udalost

Naučíme vás jak na maso. Od krájení až po samotnou tepelnou úpravu. Součástí je samozřejmě “telecí tataráček” jako předkrm, abychom si maso vychutnali, tak jak je nejlepší. Pak vás bude čekat maso, maso, maso, nějaká ta omáčka a rozhodně nepřijdete ani o sladkou tečku na konec – Jahody sabayon. No a pak už snad jen kávičku.

Začátek kurzu je v 17:30.
Odhadovaný konec kurzu 21:30
(vždy záleží na složení menu kurzu)

Vlastnosti kurzu

  • Lekce 6
  • Testy 0
  • Studenti 0
  • Hodnocení Ano
Marek Schober
Marek Schober

chef de partie hotelu Aviva****

Marek Schober je vystudovaný kuchař a milovník dobrého jídla a gastronomie. Jeho první profesionální kroky vedly do Hotelu Růže v Českém Krumlově, kde se seznámil s Davidem Douškem, díky kterému se dostal v té době do jedné z nejlepších restaurací v Jihočeském kraji Vin de Café. Pod vedením Roberta Buriana objevoval francouzskou kuchyni a moderní gastronomii, což bylo skvělým začátkem jeho kariéry. V jihočeské metropoli si prošel podniky jako Olivier, Bistro Magdalene a Hospůdka u Divadla. Díky stážím se podíval do velmi významných restaurací jako například Kobe Restaurant, Hotel Alcron, Restaurace Chagall´s v Praze, Entrée Restaurant v Olomouci a do Hotelu Nautilus v Táboře. Zde se seznámil se šéfkuchařem Martinem Svatkem, členem národního týmu kuchařů a cukrářů. Díky touze poznávat a učit se novým věcem začal Marek jezdit po gastronomických soutěžích, na kterých získal zlaté medaile (Gastro Kroměříž, Jihočeský Kapr a Gastro Hradec Králové). Pracovně se podíval i Chateau Sainte Roseline v Provence ve Francii. V Bangkoku a Bruselu absolvoval kuchařský kurz tamní kuchyně. Již čtvrtým rokem pracuje v rakouském hotelu Aviva**** na pozici chef de partie. Vedl kuchařské kurzy ve Fine Food Academy. Rád se inspiruje přírodou a zapojuje ji do vaření. Má novátorský přístup k používání surovin a práce s nimi. Jeho motto zní: „Když to vypadá dobře, snězte to.“
Petr Šmídek

šéf pivovarské restaurace Krajinská 27

Petr Šmídek - šéf pivovarské restaurace Krajinská 27

Recenze

Průměrné hodnocení

0
0 hodnocení

Podrobné hodnocení

5Hvězda
0%
4Hvězda
0%
3Hvězda
0%
2Hvězda
0%
1Hvězda
0%

Students List

Žádný zapsaný student.
1 490 Kč

Odpovědět

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *